CV ketel huren

Veel huishoudens kunnen niet meteen een nieuwe cv ketel aanschaffen in verband met de hoge kosten. Als het kopen van een cv ketel niet in uw budget past, is huren ook een optie. Als u besluit om te gaan huren, dan betaalt u een vast, lager bedrag per maand. Dit zorgt er voor dat u geen grote investering hoeft te doen op het moment dat u een nieuwe cv ketel aanschaft. Installatiekosten en eventuele kosten voor het onderhoud en service zijn in veel gevallen in de maandprijs inbegrepen. Dit voorkomt onverwachte uitgaven.

Het nadeel van huren is dat u na afloop van het huurcontract geen eigenaar van de cv ketel bent. Ook kan het problemen opleveren als u gaat verhuizen. Als u van plan bent om te gaan verhuizen, moet het contract afgekocht worden. Dit zorgt er voor dat u alsnog een groot bedrag zult moeten uitgeven, aangezien de afkoopsom  even hoog als de nog resterende termijnen kan zijn. Het contract kan wel eventueel aan de nieuwe bewoners doorverkocht worden, als die daar mee instemmen.

Het huren van een cv ketel zorgt er voor dat u niet plotseling een hoog bedrag uit hoeft te geven. Wel moet u er rekening mee houden dat huren op de lange duur voor een hoger bedrag zal zorgen dan wanneer u een cv ketel koopt.

De CV ketel specialist van Nederland, CV-ketel123.nl